Добре дошли на сайта на издателство Монт!

Здравейте, скъпи читатели!

Когато създавахме издателство „МОНТ” дълго мислихме какво ще бъде нашето послание към Вас и с какво нашите книги ще Ви бъдат полезни?
После се огледахме наоколо и видяхме забързания живот. Живот изпълнен с напрежение и стрес, подчинен на компютъризация и материално съществуване. Видяхме много изтощени хора, без усмивки и без смях. Видяхме процъфтяващ шоу бизнес, който ни забавлява, но не ни дава истинска радост. Видяхме процъфтяваща индустрия с лекарства, които всички гълтаме без да мислим, с надеждата да се почувстваме по-добре.
А най-страшното е, че видяхме много физически и духовни болести, причинени от нездравословен живот и от стреса, превзел ежедневието ни. И още по-лошото – една изнемогваща здравна система и неспособността на държавните управници да решат проблемите със здравеопазването, но истината е,

че никоя държава не може да осигури лечение за целия си народ едновременно и не трябва да се налага да прави това.

                         Решението е не само в реформи и преразпределения на средства към и в здравеопазването. Според нас всеки трябва да допринесе за преодоляването на този проблем. И отговорът на въпроса как да го направим е прост:

 като се грижим за себе си.

Ето че стигнахме до първата ни цел: да Ви покажем как да направите това. Да Ви помогнем да разберете какво Ви вреди; да опознаете себе си; да разберете за лечебната сила на съзнанието си и на заобикалящата Ви среда; да получите много полезни знания, които ще направят живота Ви по-лесен и по-приятен. Не се притеснявайте, ние знаем, че сте много заети и нямате време! Затова няма да Ви тормозим с дебели и сложни книги. Ще представим всяко знание простичко и кратко.

Ето, че стигнахме и до нашето първо послание към Вас и то също е простичко:

тръгнете с нас и
НАУЧЕТЕ ЛЕСНО С МОНТ!

Facebook Comments

Вашият коментар