You are currently viewing Как да отворите вратата за любовта

Как да отворите вратата за любовта

Авторите на книгата „Пет ценни минути с любимия човек“, психологът Джефри Брантли и специалстката по храненето Уенди Милстайн изследват необходимостта от любов и как тя да бъде задоволена. Те са разработили сто кратки упражнения и практики, всяко от които отнема само пет минути.

Според тях същината на желанието ни да бъдем обичани е способността да обичаме себе си, да цениме доброто, недотам доброто и всички останали междинни нюанси. Тяхното предложение е да позволим на изпълнената с обич и любов енергия да заблести върху нас.

Ето как:

  • Можем да започнем като съставим мислен или истински списък с трите физически черти, които обичаме у себе си като: усмивката, косата и корема.
  • След това да съставим мислен или истински списък с трите черти в характера си, които обичаме у себе си, например: чувството за хумор, духовитостта и интелекта.
  • Накрая да направим последен списък с трите начина, по който ни се удава най-добре да споделим своята любов, като например: таланта да се грижим за другите, да сме добър слушател и способността да проявяваме съчувствие.

Това е част от тайната според Джефри Брантли и Уенди Милстайн. Насочвайки своето внимание върху обичта към себе си, ние позволяваме на вратите на любовта към нас самите да се отворят и сгряващата светлина на обичта да засияе в живота ни.

Ако искате да разберете цялата тайна Ви препоръчваме книгата „Пет ценни минути с любимия човек. Сто дейности, които всеки ден ще увеличават и обновяват любовта ви“

5 ценни минути с любимият ви човек

Facebook Comments

Вашият коментар