За нас

МОНТ ООД е създадено през 1997 г. като предприятие с основна дейност полиграфически услуги. За годините от създаването му до днес успяхме да изградим машинен парк, осигуряващ пълен цикъл за изработването на почти всички видове печатни издания, същевременно постигайки високо качество и кратки срокове на изпълнение.

Будният ни дух подхранва желанието за развитие на фирмата и разширяване на дейността. С много старание и надежда да успеем да удовлетворим търсенията на читателите през 2007 година започнахме активна издателска дейност.

Книгите, които ви предлагаме са с широк спектър от теми както от художествената, така и от нехудожествената литература. Техният брой вече надвишава 250 заглавия, всяко от които издадохме с мисълта и старанието да ви бъдем полезни и да ви създадем приятни мигове докато четете.

През последните години дадохме шанс на десетки български автори да достигнат до своите читатели. Надяваме се да имаме скромен принос за развитието на българската литература, на която много държим.

Поредици

С много вълнение, старание и надежда създадохме няколко поредици с книги, които смятаме за полезни и които ще продължаваме да попълваме и занапред.

 

КОЛЕКЦИЯ ОТ ЗНАНИЯ

Поредицата КОЛЕКЦИЯ ОТ ЗНАНИЯ е нашата гордост. В нея сме направили специален подбор на книги, написани на прост и достъпен език. Те ще ви научат неусетно на безброй полезни знания и умения, с помощта на които можете да се справите с напрегнатото си ежедневие и да постигнете хармоничен живот без болести, тревоги и стрес.

към книгите от поредицата

КОЛЕКЦИЯ ПРАКТИЧНИ ИДЕИ

В КОЛЕКЦИЯ ПРАКТИЧНИ ИДЕИ се стараем да подберем книги с идеи за домакинството, готвенето и храненето, с чиято помощ можете да подобрите организацията и качеството на живота си.

към книгите от поредицата

ЗАБАВНО УЧЕНЕ НА ДУМИ

Това е специално разработена система за научаване на думи на чужд език, чрез решаване на кръстословици. Докато се забавлявате да решавате кръстословиците, с изненада ще установите колко много думи сте запомнили.

към книгите от поредицата

ДЖОБНИ КНИГИ

Разнообразна колекция от книги в удобен джобен формат. Те са подходящи за допълващ подарък, вместо картичка, със съдържание на различни теми, като афоризми и философия, хоби и свободно време, хранене, хумор и др.

към книгите от поредицата

КОЛЕКЦИЯ ЗА ДОБРО НАСТРОЕНИЕ

Хуморът е част от нашия живот, затова се стараем да ви предложим частица от този необятен и зареждащ с хубави емоции свят.

към книгите от поредицата

БЪЛГАРСКА ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА

В тази поредица даваме път на съвременни български автори, за да успеят да достигнат до своите читатели.

към книгите от поредицата

ЕЛЕКТРОННИ КНИГИ

ЕЛЕКТРОННИ КНИГИ е най-новата ни колекция. В нея ще можете да намерите много безплатни заглавия, които можете да свалите веднага, само срещу регистрация на сайта и да прочетете на един дъх.

към книгите от поредицата